3.3
Organisatiestructuur

In 2018 zijn de structuur en de aansturing van de organisatie drastisch gewijzigd. Vanaf juli 2018 werken we volgens een nieuwe structuur met een gecentraliseerde commerciële, supply chain en IT-functie.


 

In deze nieuwe opzet is de Chief Commercial Officer verantwoordelijk voor innovatie, marketing, e-commerce en retail.  De Chief Supply Chain Officer is verantwoordelijk voor de wereldwijde toeleveringsketen, inclusief de productiefaciliteiten en -planningen.

Accell Group is actief in twee segmenten; fietsen en fietsonderdelen en -accessoires. Voor onze activiteiten op het gebied van fietsen is in 2018 een nieuwe regiostructuur opgezet, waarbij elke regio zich richt op een perfecte uitvoering van commerciële plannen. De activiteiten op het gebied van fietsonderdelen en -accessoires zijn vanaf mei 2018 onder één centrale leiding gebracht binnen Accell Bike Parts om de juiste voorwaarden en synergiën te creëren die verdere winstgevende groei in dit segment en voor onze onderneming als geheel mogelijk maken.