3.2
Raad van Bestuur

De Raad van Bestuur van Accell Group is in 2018 deels vernieuwd en bestaat nu uit drie leden: Ton Anbeek (CEO), Ruben Baldew (CFO) en Jeroen Both (CSCO).

Van links naar rechts: mr. Ruben (R.S.) Baldew, drs. Ton (A.H.) Anbeek en drs. Jeroen (J.J.) Both.

drs. Ton (A.H.) Anbeek (1962) - CEO

Ton Anbeek is eind 2017 begonnen als de nieuwe Chief Executive Officer van Accell Group. Hij studeerde bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en Organisatiepsychologie aan de Universiteit Utrecht. De heer Anbeek startte zijn loopbaan in 1987 bij Unilever waar hij tot 2006 diverse functies in marketing en verkoop heeft vervuld bij diverse werkmaatschappijen in Nederland en in het buitenland. Hij was onder meer Global Marketing Director voor alle Unilever wasverzachtermerken en Algemeen Directeur Unilever Maghreb S.A. (Libië, Tunesië, Algerije, Marokko en Mauritanië). Begin 2007 trad hij in dienst bij Koninklijke Auping B.V. als Algemeen Directeur. Van 2010 tot en met oktober 2017 was de heer Anbeek Directievoorzitter (CEO) van Beter Bed Holding N.V. De heer Anbeek heeft ruime ervaring op het gebied van marketing, sales, retail en omnichannel e-commerce.

mr. Ruben (R.S.) Baldew RC (1977) - CFO

Ruben Baldew is op 1 november 2018 bij Accell Group begonnen als Chief Financial Officer. Hij studeerde fiscaal recht aan de Universiteit Leiden en heeft een postdoctorale opleiding tot register controller afgerond aan de Universiteit van Maastricht. De heer Baldew startte zijn loopbaan in 2001 bij Unilever waar hij verscheidene financiële functies heeft bekleed in verschillende landen. Hij heeft gewerkt als 'finance partner' in de supply chain, procurement, marketing en verkoop. Zo was hij financieel directeur voor de Europese supply chain van wasmiddelen en verzorgingsproducten en later financieel directeur voor Unilever Benelux. Tot voor kort was hij werkzaam als financieel directeur voor Unilever Thailand. Naast de financiële verantwoordelijkheid was hij in die laatste rollen ook nauw betrokken bij IT zoals op het gebied van ERP en CRM .

drs. Jeroen (J.J.) Both (1964) - CSCO

Jeroen Both is in 2015 bij Accell Group begonnen als Chief Supply Chain Officer. Na zijn studie Economie in Groningen startte hij zijn loopbaan in 1989 bij British American Tobacco. De heer Both heeft verschillende functies bekleed in supply chain, procurement en productie. Hij heeft uitgebreide internationale ervaring opgebouwd in West-Europa, Oost-Europa en Azië, waar hij als directeur supply chain leiding gaf aan de invoering en management van de centrale supply chain organisaties in Moskou en Singapore.